FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SAMARRA: U EKSPLOZIJI AUTOMOBILA-BOMBE POGINULO 4 DJECE

SAMARRA-AUTOMOBIL-BOMBASAMARRA: U EKSPLOZIJI AUTOMOBILA-BOMBE POGINULO 4 DJECESAMARRA , 20. listopada 2004. (Hina) - Automobil-bomba eksplodirao jeu srijedu popodne u iračkom gradu Samarri, u trenutku kada je pokrajjedne osnovne škole u središtu grada prolazio američki patrolnikonvoj, pri čemu je poginulo četvero iračke djece, a ozlijeđeno je 20civila, izjavio je Husein Aledin iz opće bolnice u Samarri, javljaagencija AFP.
SAMARRA , 20. listopada 2004. (Hina) - Automobil-bomba eksplodirao je u srijedu popodne u iračkom gradu Samarri, u trenutku kada je pokraj jedne osnovne škole u središtu grada prolazio američki patrolni konvoj, pri čemu je poginulo četvero iračke djece, a ozlijeđeno je 20 civila, izjavio je Husein Aledin iz opće bolnice u Samarri, javlja agencija AFP.

Istodobno je u sukobima američkih snaga i pobunjenika u tom gradu poginulo najmanje šestero civila, dok je 11 američkih vojnika ranjeno, prenosi Reuters.

Policajac Salah Husein za France presse je potvrdio da je napad pred školom izveden automobilom-bombom, te da je nekoliko automobila koji su činili američki patrolni konvoj oštećeno.

Američka je vojska zatvorila pristupe gradu najavivši policijski sat u trajanju od 19 do 7 sati ujutro.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙