FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nastavlja se obrada trojice borovskih Srba

VUKOVAR, 21. listopada(Hina) - Nastavlja se kriminalistička obradatrojice borovskih Srba, osumnjičenih da je jedan od njih nakonsinoćnjega fizičkog sukoba s članovima vukovarskog HSP-a na terasipravaškog Kluba bacio ručnu bombu pri čemu su lakše ozlijeđena dvojicačlanova HSP-a, potvrdio je večeras Hini glasnogovornikvukovarsko-srijemske policije Miroslav Janić.
VUKOVAR, 21. listopada(Hina) - Nastavlja se kriminalistička obrada trojice borovskih Srba, osumnjičenih da je jedan od njih nakon sinoćnjega fizičkog sukoba s članovima vukovarskog HSP-a na terasi pravaškog Kluba bacio ručnu bombu pri čemu su lakše ozlijeđena dvojica članova HSP-a, potvrdio je večeras Hini glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Miroslav Janić.

Po njegovim riječima policija, po zakonu, ima pravo zadržati osumnjičenike 24 sata, a taj rok istječe ujutro u 9 sati. "Imamo pravo zatražiti i produljenje toga roka", dodao je Janić-

Dodao je kako nema novih pojedinosti o kriminalističkoj obradi osim da još traje.

Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Vojislav Stanimirović za Hinu je izjavio kako mu je poznato da su u tijeku kriminalističke obrade trojica borovskih Srba priznala sudjelovanje u fizičkom sukobu s članovima i pristašama HSP-a, ali da poriču da je netko od njih bacio ručnu bombu.

"Zbog toga su bili podvrgnuti i detektoru laži", rekao je Stanimirović.

Dodao je kako "ni jedan od trojice osumnjičenika nema položen vozački ispit niti su, u trenutku izgreda, raspolagali osobnim vozilom".

"Može se stoga postaviti i pitanje kako je moguće da netko pješice u roku od 15 minuta prijeđe put od pravaškog Kluba do Borova i natrag kako bi donio i bacio bombu, a riječ je o udaljenosti od nekoliko kilometara u jednom smjeru", rekao je Stanimirović.

Cijeli slučaj treba prepustiti policiji i pravosuđu, a kad se utvrdi istina, krivce treba kazniti, naglasio je Stanimirović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙