FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Trojicu borovskih Srba policija će zadržati još 24 sata

VINKOVCI,22. listopada 2004.(Hina) - Trojicu mladića iz Borova,osumnjičenih da su u srijedu bacili ručnu bombu ispred prostorijaHSP-a u vukovarskom Borovu naselju pritom lakše ranivši dvojicučlanova HSP-a, policija će zadržati i u iduća 24 sata, rekao je jutros Hini glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske MiroslavJanić.
VINKOVCI,22. listopada 2004.(Hina) - Trojicu mladića iz Borova, osumnjičenih da su u srijedu bacili ručnu bombu ispred prostorija HSP-a u vukovarskom Borovu naselju pritom lakše ranivši dvojicu članova HSP-a, policija će zadržati i u iduća 24 sata, rekao je jutros Hini glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Miroslav Janić.

Prema njegovim riječima, sukladno zakonu, policija može u dogovoru s istražnim sucem, nakon isteka 24-satnog zadržavanja, i naredna 24 sata zadržati osumnjičenike radi daljnje kriminalističke istrage.

"Tu smo mogućnost i iskoristili", rekao je Janić dodavši kako ne može ništa reći o tijeku kriminalističke obrade.

Trojica mladića iz Borova uhićena su jučer oko 9 sati.

Riječ je o pripadnicima srpske nacionalne manjine Zoranu Ostojiću (1975.), Milanu Devedžiću (1981.) i Draganu Devedžiću (1977,). Njihov identitet naveden je u jučerašnjem priopćenju Zajedničkog vijeća općina koje je, kao i Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) osudilo incident te zatražilo da se, nakon utvrđivanja istine, krivci osude po zakonu i kazne.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙