FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: SRBIJANSKA POLICIJA OD 1. SIJEČNJA POTPUNO NADZIRE GRANICU

SUBOTICA, 21. listopada 2004. (Hina) - Potpuni nadzor nad srbijanskomgranicom preuzet će od 1. siječnja policija, objavio je u četvrtaknovosadski "Dnevnik".
SUBOTICA, 21. listopada 2004. (Hina) - Potpuni nadzor nad srbijanskom granicom preuzet će od 1. siječnja policija, objavio je u četvrtak novosadski "Dnevnik".

"Granicu će do tada čuvati Vojska SiCG, a onda će svoje mjesto prepustiti pripadnicima Ministarstva unutarnjih poslova Srbije", navodi se u tekstu pod naslovom "Policija u karaulama od Nove godine".

Prema predloženom rješenjima, granična policija bi brinula o kompletnoj granici, što bi trebalo doprinijeti većoj sigurnosti građana i sprečavanju trgovine bijelim robljem, drogom i oružjem, piše "Dnevnik".

List podsjeća da je ministar obrane SiCG Prvoslav Davinić ljetos izrazio očekivanje da će do kraja godine biti osigurana financijska sredstva za povlačenje pograničnih postrojbi Vojske s granice s Hrvatskom i prepuštanje državne granice pograničnoj policiji.

Državna granica SiCG duga je 2.740 kilometara: 1.750 na kopnu, 787 na rijekama, 50 na jezerima i 153 km na moru, navodi se u tekstu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙