FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: HRVATSKA POLICIJA U POGRANIČNOM POJASU SPRIJEČILA OBRAČUN DVOJICE SLOVENACA

ZAGREB, 20. listopada 2004. (Hina) - Svađa dvojice Slovenaca primoralaje hrvatsku policiju da intervenira na slovenskoj strani granice ispriječi najgore, no sada se treba nadati u Ljubljani netko neće iztoga stvoriti novi incident, piše tršćanski Il Piccolo u veziincidenta na području sela Mlina u kojem su pripadnici hrvatske islovenske pogranične policije spriječili mogući fizički sukob dvojiceSlovenaca radi neriješenih imovinskih pitanja.
ZAGREB, 20. listopada 2004. (Hina) - Svađa dvojice Slovenaca primorala je hrvatsku policiju da intervenira na slovenskoj strani granice i spriječi najgore, no sada se treba nadati u Ljubljani netko neće iz toga stvoriti novi incident, piše tršćanski Il Piccolo u vezi incidenta na području sela Mlina u kojem su pripadnici hrvatske i slovenske pogranične policije spriječili mogući fizički sukob dvojice Slovenaca radi neriješenih imovinskih pitanja.

Svađa između dvojice Slovenaca koja se dogodila u blizini graničnog prijelaza Požana riskirala je završiti na najgori način da nije intervenirala ophodnja hrvatske policije koja je nadzirala granicu, objašnjava list i ocjenjuje: "Povredom granice izbjeglo se najgore, nadajmo se da ga netko u Ljubljani neće iskoristiti kako bi iz toga stvorio tko zna koji po redu pogranični incident".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙