FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

V. Šeks najoštrije osudio teški incident u Borovu naselju

ZAGREB, 21. listopada 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog saboraVladimir Šeks najoštrije je osudio jučerašnji događaj u Borovu naseljugdje su u eksploziji nepoznate eksplozivne naprave ozlijeđena dvagrađanina i učinjena materijalna šteta.
ZAGREB, 21. listopada 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks najoštrije je osudio jučerašnji događaj u Borovu naselju gdje su u eksploziji nepoznate eksplozivne naprave ozlijeđena dva građanina i učinjena materijalna šteta.

"Nedopustivo je da se danas, kada se u cijelom društvu čine maksimalni napori oko sprečavanja svih oblika ekstremizama, radikalizama i nesnošljivosti i kada se istodobno stvaraju povoljne okolnosti i klima u društvu prema visokom stupnju tolerancije i razumijevanja i međusobnog uvažavanja ljudi, događaju ovakvi teški incidenti", navodi predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks u današnjem priopćenju.

Predsjednik Šeks očekuje da će nadležne institucije Republike Hrvatske energično poduzeti odgovarajuće mjere kako bi se počinitelji tog nedjela procesuirali, ali isto tako da će se pojačano aktivirati određeni mehanizmi u cilju sprečavanja eventualnih budućih incidentnih događaja, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙