FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŠEKS U PONEDJELJAK U UZVRATNOM POSJETU BIH

ZAGREB, 15. listopada 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog saboraVladimir Šeks boravit će 18. i 19. listopada u službenom, uzvratnomposjetu Bosni i Hercegovini, na poziv predsjedavajućeg Zastupničkogdoma Parlamentarne skupštine BiH Martina Raguža, priopćila je u petakslužba za odnose s javnošću Sabora.
ZAGREB, 15. listopada 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks boravit će 18. i 19. listopada u službenom, uzvratnom posjetu Bosni i Hercegovini, na poziv predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Martina Raguža, priopćila je u petak služba za odnose s javnošću Sabora.

Susret Šeksa i Raguža predviđen je za ponedjeljak, 18. listopada, dodaje se u priopćenju, a isti će dan predsjednik Hrvatskog sabora razgovarati i s predsjedavajućim Predsjedništva BiH Sulejmanom Tihićem i predsjedavajućim Vijeća ministara Adnanon Terzićem.

Teme razgovora bit će ukupno stanje bilateralnih odnosa i mogućnosti njihovog daljnjeg unapređenja, stoji u priopćenju.

Predsjednik Sabora susrest će se u ponedjeljak i s kardinalom Vinkom Puljićem, predsjednikom Hrvatskog kulturnog društva "Napredak" Franjom Topićem, predstavnikom Matice hrvatske Pericom Vidićem, te provincijalom "Bosne Srebrne" Mijom Džolanom.

Kako se dodaje u priopćenju, u utorak je predviđeno da Šeks posjeti Mostar gdje će obići obnovljeni Stari most, tvornicu Aluminij d.d., te Kliničku bolnicu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙