FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Isplaćeno 163,5 milijuna kuna poticaja za jesensku sjetvu

ZAGREB, 20. listopada 2004. (Hina) - Ministarstvo poljoprivrede,šumarstva i vodnog gospodarstva do sada je isplatilo 163,51 milijunakuna poticaja za jesensku sjetvu 2003. godine poljoprivrednicima u 14županija, dok se isplata poticaja za preostalih šest županija očekujeidućeg tjedna.
ZAGREB, 20. listopada 2004. (Hina) - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva do sada je isplatilo 163,51 milijuna kuna poticaja za jesensku sjetvu 2003. godine poljoprivrednicima u 14 županija, dok se isplata poticaja za preostalih šest županija očekuje idućeg tjedna.

Ukupno su do sada obrađeni podaci iz zahtjeva za isplatu poticaja za 159.940 hektara, objavili su iz Ministarstva.

Poticaji su isplaćeni za Sisačko-moslavačku, Karlovačku, Bjelovarsko-bilogorsku, Primorsko-goransku, Požeško-slavonsku, Brodsko-posavsku, Zadarsku, Osječko-baranjsku, Šibensko-kninsku, Vukovarsko-srijemsku, Splitsko-dalmatinsku, Istarsku Županiju i Grad Zagreb.

Prema kulturama, do sada je u navedenim županijama isplaćeno 125,98 milijuna kuna poticaja za pšenicu, 1,39 milijuna kuna za raž, 543,8 tisuća kuna za tritikale (pšenoraž), 5,26 milijuna kuna za pivarski ječam, 15,26 milijuna kuna za stočni ječam i 15,05 milijuna kuna za uljanu repicu.

Do kraja ovog i u toku ovoga tjedna, napominju iz Ministarstva, očekuje se isplata poticaja za Zagrebačku, Krapinsko-zagorsku, Koprivničko-križevačku, Varaždinsku, Virovitičko-podravsku i Međimursku županiju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙