FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ČOBANKOVIĆ: PROSVJED HSS-A NEOPRAVDAN

ZAGREB, 6. listopada 2004. (Hina) - Prosvjed Hrvatskog seljačkog savezaje neopravdan, ocijenio je danas ministar poljoprivrede, šumarstva ivodnog gospodarstva Petar Čobanković pred čijim se Ministarstvom danasprosvjedovalo.
ZAGREB, 6. listopada 2004. (Hina) - Prosvjed Hrvatskog seljačkog saveza je neopravdan, ocijenio je danas ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković pred čijim se Ministarstvom danas prosvjedovalo.

Svoju ocjenu obrazložio je riječima da Ministarstvo nije moglo isplatiti državne poticaje u županijama gdje uredi državne uprave nisu kompletirali potrebnu dokumentaciju.

Bili smo u situaciji da su sredstva osigurana, ali zbog složenosti sustava obrade podataka, nismo mogli isplatiti poticaje, kazao je ministar uvjeravajući da nije probijen rok za isplatu poticaja.

Ministar Čobanković također je ustvrdio da su isplata poticaje i pozivanje na 'stečena prava', odnosno zahtjev za isplatom maksimalnog iznosa poticaja, glavni razlozi prosvjeda.

Za srijedu je najavio sastanak s udrugama poljoprivrednih proizvođača na kojemu će se, kaže, razjasniti situacija oko jesenske sjetve, a udrugama biti upućen poziv da svoje predstavnike uključe u tim koji će pregovarati u procesu prilagodbe Hrvatske standardima EU.

(Hina) xbn/xum yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙