FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EUROCOPTER ŠIRI POSLOVANJE U AZIJI

SINGAPUR, 15. listopada 2004. (Hina/dpa) - Eurocopter planira povećatiinvesticije kako bi proširio svoje operacije u Aziji, budući očekujeda će tamošnja prodaja rasti po bržoj stopi od one u Europi i SAD-u,izjavio je izvršni direktor te kompanije u potpunom vlasništvueuropskog zrakoplovnog konzorcija EADS.
SINGAPUR, 15. listopada 2004. (Hina/dpa) - Eurocopter planira povećati investicije kako bi proširio svoje operacije u Aziji, budući očekuje da će tamošnja prodaja rasti po bržoj stopi od one u Europi i SAD-u, izjavio je izvršni direktor te kompanije u potpunom vlasništvu europskog zrakoplovnog konzorcija EADS.

Po riječima Fabrice Bregiera, Eurocopter South East Asia, azijska podružnica tog europskog proizvođača helikoptera, planira investirati oko tri milijuna dolara u Singapur u iduće tri godine u trening osoblja i aktivnosti u elektroničkoj trgovini.

"Azija je rastuće područje, a mi želimo biti što bliže možemo našim klijentima", kazao je.

Ta kompanija planira povećati prodaju vojnih letjelica kako bi povećala udjel na globalnom tržištu, te proširiti poslove održavanja i remonta u jugoistočnoj Aziji u suradnji s najvećom regionalnom vojnom kompanijom, Singapore Technologies Engineering.

Procjenjuje se da će u toj regiji u idućih pet godina Eurocopter ostvarivati trećinu svojih ukupnih prihoda, prema sadašnjih 20 posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙