FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UMAŽANIN OSUĐEN NA 10 GODINA ZATVORA

PULA, 14. listopada 2004. (Hina) - Zbog silovanja 24-godišnje Umažankei spolnog napastovanja sedamnaestogodišnje djevojke, također iz Umaga,na zatvorsku kaznu u trajanju od 10 godina danas je u Pulinepravomoćno osuđen Robert Kolar (30) iz Umaga.
PULA, 14. listopada 2004. (Hina) - Zbog silovanja 24-godišnje Umažanke i spolnog napastovanja sedamnaestogodišnje djevojke, također iz Umaga, na zatvorsku kaznu u trajanju od 10 godina danas je u Puli nepravomoćno osuđen Robert Kolar (30) iz Umaga.

Kolar je u travnju prošle godine u dva sata iza ponoći nakon izlaska iz kafića Vegas, prijeteći im odvijačem, djevojke odvukao na umaški lukobran gdje je silovao 24-godišnjakinju, a zatim i spolno napastovao malodobnicu.

Kako je u današnjoj objavi presude kazala sutkinja Županijskog suda u Puli Dorijana Dolenec-Kujundžić, Kolar je to nedjelo počinio na vrlo ponižavajući način, a djevojkama je zaprijetio smrću ako jedna od njih pokuša pobjeći.

Kolar je već ranije procesuiran zbog istih ili sličnih kaznenih djela, a ovo posljednje počinio je tijekom vikend-dopusta iz pulskog zatvora, u kojem se nalazio od travnja 2000. na izdržavanju petogodišnje kazne zbog silovanja 25-godišnje Umažanke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙