FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DODIK ŽELI BOLJE ODNOSE TREBINJA I DRUBROVNIKA

BANJA LUKA, 13. listopada 2004. (Hina) - Novoimenovani američkiveleposlanik u Bosni i Hercegovini Douglas McElhany i predsjednikSaveza neovisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik razgovarali suu srijedu u Banjoj Luci o situaciji u Republici Srpskoj poslijelokalnih izbora, na kojima je Dodikova stranka ostvarila najboljirezultat. Dodik je zatražio i pomoć u normalizaciji odnosa Dubrovnikai Trebinja.
BANJA LUKA, 13. listopada 2004. (Hina) - Novoimenovani američki veleposlanik u Bosni i Hercegovini Douglas McElhany i predsjednik Saveza neovisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik razgovarali su u srijedu u Banjoj Luci o situaciji u Republici Srpskoj poslije lokalnih izbora, na kojima je Dodikova stranka ostvarila najbolji rezultat. Dodik je zatražio i pomoć u normalizaciji odnosa Dubrovnika i Trebinja.

Dodik je nakon razgovora izjavio novinarima da je američkog veleposlanika zamolio za pomoć posebice u općinama u kojima su SNSD i druge demokratske stranke dobile potporu birača.

Dodik je također rekao da je s veleposlanikom McElhanyjem razgovarao i o normalizaciji odnosa lokalnih vlasti Trebinja i Dubrovnika te da je zamolio za njegovu pomoć u stvaranju dobre atmosfere za razgovore predstavnika Trebinja i Dubrovnika.

SNSD je u Trebinju nakon 13 godina preuzela vlast od Srpske demokratske stranke (SDS) čiji je lider i nekadašnji načelnik Trebinja Božidar Vučurović podržavao granatiranje Dubrovnika za vrijeme rata u Hrvatskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙