FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

INA NAFTAPLIN: DOBRI REZULTATI U PROIZVODNJI NAFTE I PLINA

ZAGREB, 13. listopada 2004. (Hina) - Ina Naftaplin u prvih devetmjeseci proizveo je 3 posto više nafte od planiranih količina, dok jeproizvodnja plina na planiranoj razini, priopćeno je danas iz Ine.
ZAGREB, 13. listopada 2004. (Hina) - Ina Naftaplin u prvih devet mjeseci proizveo je 3 posto više nafte od planiranih količina, dok je proizvodnja plina na planiranoj razini, priopćeno je danas iz Ine.

Zahvaljujući prebačaju planirane proizvodnje na domaćim poljima te na poljima u Egiptu, Naftaplin je u prvih devet mjeseci proizveo 570.468 tona nafte, što je tri posto više od plana.

Uz to, proizvedeno je i 248.880 tona kondenzata, pa je ukupna proizvodnja kapljevine bila 811.349 tona ili dva posto više od plana.

Proizvodnja prirodnog plina bila je na planiranoj razini, pa je potrošačima u Hrvatskoj u prvih devet mjeseci na raspolaganju bilo 1,4 milijarde prostornih metara plina. Svi viškovi plina u tom su razdoblju utiskivani u podzemno skladište u Okolima, gdje ga je do 1. listopada za zimu pohranjeno više od 437 milijuna prostornih metara.

INA je također priopćila da u povodu 40. obljetnice osnivanja kompanije, od 14. listopada počinje obilježavati tu godišnjicu. Tijekom 40 dana, INA će u 40 gradova, svaki dan u drugom, imati cjelodnevna 10 postotna smanjenja cijena goriva, maziva, plina i antifriza, uz zabavni program, nagradne igre i prezentacije. Akcija započinje u četvrtak u Sisačko moslavačkoj županiji.

(Hina) xpp/xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙