FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OSIJEK: NA SAJMU "AGROZEMLJA" VIŠE OD 250 IZLAGAČA

OSIJEK, 13. listopada 2004. (Hina) - Jubilarni 10. Sajam poljoprivrede,prehrane, hortikulutre, ribolova, lovstva, ekologije i seoskog turizma"Agrozemlja", koji će se od 14. do 17. listopada održati u BizovačkimToplicama, okupit će više od 250 domaćih i inozemnih izlagača,izvijestili su danas predstavnici organizatora, osječke tvrtke"Katava" d.o.o.
OSIJEK, 13. listopada 2004. (Hina) - Jubilarni 10. Sajam poljoprivrede, prehrane, hortikulutre, ribolova, lovstva, ekologije i seoskog turizma "Agrozemlja", koji će se od 14. do 17. listopada održati u Bizovačkim Toplicama, okupit će više od 250 domaćih i inozemnih izlagača, izvijestili su danas predstavnici organizatora, osječke tvrtke "Katava" d.o.o.

Direktor tvrtke San Katava kazao je na konferenciji za novinare kako će glavne teme ovogodišnjeg sajma biti poljoprivredna mehanizacija, koja će obuhvatiti najznačajnije domaće distributere, te voda kao izvor života, u sklopu čega će se predstaviti šest poduzeća, koja se bave prodajom, distribucijom ili pročišćavanjem vode.

Kako je najavljeno, sajam "Agrozemlja" sutra će, u ime pokrovitelja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva otvoriti ministar Petar Čobanković, koji će potom održati i prezentaciju Vladina programa podizanja višegodišnjih nasada.

Organizatori su najavili prezentaciju zatvorenog mirovinskog fonda poljoprivrednika, skup direktora regionalnih veletržnica srednje Europe u organizaciji Ministarstva poljoprivrede.

(Hina) xivuč yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙