FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SPLIT: SAJMOVI SASO 2004. OD 20. DO 24. LISTOPADA

SPLIT, 5. listopada 2004. (Hina) - Deveti međunarodni specijaliziranisajmovi SASO 2004. održat će se u Splitu, na predjelu Žnjan, od 20. do24. listopada, a do sada je svoje sudjelovanje prijavilo 1.200 tvrtkiiz Hrvatske i 11 zemalja.
SPLIT, 5. listopada 2004. (Hina) - Deveti međunarodni specijalizirani sajmovi SASO 2004. održat će se u Splitu, na predjelu Žnjan, od 20. do 24. listopada, a do sada je svoje sudjelovanje prijavilo 1.200 tvrtki iz Hrvatske i 11 zemalja.

Organizator je tvrtka Sajam Split, a ove godine SASO 2004. obuhvaća šest specijaliziranih sajmova - graditeljstva, drvne i metalne industrije, alata, strojeva i opreme, obrtništva, male privrede i poduzetništva te elektrotehnike, energetike i telekomunikacija.

Predstavnici Sajma ističu da se bilježi značajan porast broja izlagača, a svoje su sudjelovanje, uz hrvatske, prijavile i tvrtke iz Slovenije, BiH, Austrije, Italije, Belgije, Mađarske, Njemačke, Češke, Poljske, Nizozemske i Srbije i Crne Gore.

Sajmovi se održavaju na 40.000 četvornih metara zatvorenog i otvorenog izložbenog prostora.

Prvi put na Sajam, ističe organizator, stiže i Komisija Udruženja međunarodnih sajmova (UFI) koja će potvrditi članstvo Sajma Split u toj svjetskoj sajamskoj organizaciji.

(Hina) xmerc yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙