FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SUBOTICA: PROJEKT PREKOGRANIČNE SURADNJE S OSIJEKOM

SUBOTICA, 7. listopada 2004. (Hina) - Skupština općine Subotica dobilaje 11.000 eura za projekt prekogranične suradnje s partnerskim gradomOsijekom, priopćeno je u četvrtak na sjednici gradske vlade.
SUBOTICA, 7. listopada 2004. (Hina) - Skupština općine Subotica dobila je 11.000 eura za projekt prekogranične suradnje s partnerskim gradom Osijekom, priopćeno je u četvrtak na sjednici gradske vlade.

Riječ je o donaciji iz programa "The Balkan Trust for Democracy", koja će biti utrošena na realizaciju projekta pod nazivom "Suradnja građana s lokalnom samoupravom".

"Ovo je prva donacija za neki od projekata prekogranične suradnje dva grada i očekujemo da će ona doprinijeti njezinom jačanju", izjavio je predsjednik subotičke gradske vlade Arpad Pap.

Kako je priopćeno, projekt će se realizirati kroz tri susreta predstavnika osječke i subotičke lokalne samouprave, koji razgovore o suradnji dvije sredine intenzivno vode u posljednjih godinu dana.

Potvrdu sve boljih odnosa Subotice i Osijeka dalo je i usvajanje Povelje o dobrosusjedskim odnosima i suradnji, koju su gradonačelnici Zlatko Kramarić i Geza Kucsera potpisali u Subotici početkom rujna ove godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙