FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IMEX BANKA: DOBIT OD 9,5 MILIJUNA KUNA

SPLIT/ZAGREB, 6. listopada 2004. (Hina) - Imex banka iz Splita u prvihje devet mjeseci ove godine poslovala s dobiti od 9,5 milijuna kuna,objavili su iz te banke, istaknuvši kako podaci poslovanja iskazujupozitivne trendove rasta.
SPLIT/ZAGREB, 6. listopada 2004. (Hina) - Imex banka iz Splita u prvih je devet mjeseci ove godine poslovala s dobiti od 9,5 milijuna kuna, objavili su iz te banke, istaknuvši kako podaci poslovanja iskazuju pozitivne trendove rasta.

Od početka godine aktiva Banke porasla je za 15,6 posto te na kraju trećeg kvartala iznosi više od 460 milijuna kuna.

Rast je zabilježen u svim bilančnim stavkama, pri čemu je najveći rast iskazan u stavci štednje građana koja je od početka godine porasla za 32 posto te iznosi 225 milijuna kuna, istaknuli su u Imex banci.

Također su dodali kako šire svoju bankomatsku mrežu u Splitu i u drugim hrvatskim gradovima. Najavili su otvaranje nove poslovnice u Zagrebu, a u planu im je i širenje mreže poslovnica i u Splitu.

Od 4. listopada Imex banka preuzela je samostalno vođenje platnog prometa, a do kraja ove godine planiraju započeti i sa Internet bankarstvom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙