FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ELEKTROPROMET: DOBIT OD 524 TISUĆE KUNA

ZAGREB, 14. rujna 2004. (Hina) - Trgovačka tvrtka Elektropromet izZagreba u prvih je šest mjeseci ove godine ostvarila neto dobit od 524tisuće kuna, što je smanjenje dobiti u odnosnu na isto razdoblje lanikada je iznosila 648 tisuća kuna, podaci su iz poslovanja koje jetvrtka dostavila Zagrebačkoj burzi.
ZAGREB, 14. rujna 2004. (Hina) - Trgovačka tvrtka Elektropromet iz Zagreba u prvih je šest mjeseci ove godine ostvarila neto dobit od 524 tisuće kuna, što je smanjenje dobiti u odnosnu na isto razdoblje lani kada je iznosila 648 tisuća kuna, podaci su iz poslovanja koje je tvrtka dostavila Zagrebačkoj burzi.

Ukupni su prihodi tvrtke u spomenutom razdoblju iznosili 213,58 milijuna kuna i bili su 18,6 posto niži, a ukupni su rashodi smanjeni za 18,7 posto, na 212,8 milijuna kuna.

U ostvarenim prihodima društva veletrgovina sudjeluje s udjelom od 60,9 posto, maloprodaja sa 28,6 posto i inžinjering sa udjelom od 10,5 posto.

Kako stoji u pojašnjenju poslovanja od strane Uprave tvrtke, u tijeku je šest značajnih sudskih sporova u kojima je Elektropromet tužitelj s ukupnim traženim zahtjevom od 1,48 milijuna kuna.

Likvidnost tvrtke je dobra, stoji u poslovnom izvješću Elektroprometa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙