FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Traži se financijska kontrola ergele lipicanaca

ĐAKOVO, 30. rujna 2004.(Hina) - Upravno vijeće Državne ergelelipicanaca u Đakovu zatražilo je financijski nadzor poslovanja tetvrtke kako bi se "rasvijetlilo financijsko stanje u Ergeli inezatvorena financijska konstrukcija od oko dva milijuna kuna",izvijestio je danas predsjednik Upravnog vijeća Željko Kraljičak.
ĐAKOVO, 30. rujna 2004.(Hina) - Upravno vijeće Državne ergele lipicanaca u Đakovu zatražilo je financijski nadzor poslovanja te tvrtke kako bi se "rasvijetlilo financijsko stanje u Ergeli i nezatvorena financijska konstrukcija od oko dva milijuna kuna", izvijestio je danas predsjednik Upravnog vijeća Željko Kraljičak.

Porezna uprava obavila je nadzor u okviru svoje nadležnosti, uključivo i nadzor plaćanja doprinosa za mirovinsko i zdravstveno osiguranje, poreza na dobit i poreza na dodanu vrijednost od 1. siječnja do 21. prosinca prošle godine.

U današnjem priopćenju za javnost predsjednik Upravnog vijeća Kraljičak je istaknuo kako je u "tijeku i kriminalistička obrada gospodarskog poslovanja Ergele" te da će javnost biti izviješćena nakon cjelovita nadzora poslovanja. Ujedno će biti predočene i mjere koje će Upravno vijeće poduzeti kako bi se "revitalizirala Državna ergela lipicanaca".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙