FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Održana prezentacija hrvatskih vina

BEČ, 21. rujna 2004. (Hina) - U veleposlanstvu RH u Beču održana je uponedjeljak uvečer prezentacija hrvatskih vina koju su organiziraliRevija za gastronomiju i turizam "Svijet u čaši" i Austrijsko vinskobratstvo.
BEČ, 21. rujna 2004. (Hina) - U veleposlanstvu RH u Beču održana je u ponedjeljak uvečer prezentacija hrvatskih vina koju su organizirali Revija za gastronomiju i turizam "Svijet u čaši" i Austrijsko vinsko bratstvo.

Predsjednik te austrijske udruge Rudolf Mueller kazao je da vino spaja ljude i stvara nova prijateljstva te da će ta vinska udruga nastaviti njegovati veze i prijateljstvo koje postoji između Hrvatske i Austrije kao i s proizvođačima hrvatskih vina koja su vrlo kvalitetna.

"Svake godine može se organizirati jedno predstavljanje hrvatskih vina u Austriji, Beču, Badenu ili nekom drugom gradu kako bi se široka austrijska javnost upoznala s njima", rekao je član Upravnog odbora te austrijske udruge Walter Goetz. Tom prigodom u hrvatskom veleposlanstvu u Beču hrvatskom veleposlaniku Draženu Vukovu-Coliću uručeno je visoko odličje počasnog Vinskog viteza kojem ga je nagradilo Austrijsko vinsko bratstvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙