FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DAVIS CUP: DVOBOJI U AUSTRIJI OTKAZANI ZBOG KIŠE

BEČ, 24. rujna 2004. (Hina/APA) - Prvi dan dvoboja za ostanak uSvjetskoj skupini Davis Cupa između tenisača Austrije i VelikeBritanije u Poertschachu otkazan je zbog jake kiše koja je cijeli danpadala u jugoistočnoj Austriji.
BEČ, 24. rujna 2004. (Hina/APA) - Prvi dan dvoboja za ostanak u Svjetskoj skupini Davis Cupa između tenisača Austrije i Velike Britanije u Poertschachu otkazan je zbog jake kiše koja je cijeli dan padala u jugoistočnoj Austriji.

Kako se dvoboj trebao igrati na otvorenim zemljanim terenima glavni sudac Šveđanin Stefan Fransson odlučio je prve pojedinačne susrete premjestiti za subotu.

Tako će već u 8.30 sati po hrvatskome vremenu na teren Austrijanac Stefan Koubek i Britanac Tim Henman, a potom slijedi dvoboj Juergena Melzera i Grega Rusedskog. Nakon dva pojedinačna dvoboja igrat će se susret parova između domaće kombinacije Julian Knowle/Melzer i para Henman/Rusedski.

Znali smo da je krajem rujna vrlo moguća kiša u Austriji, no nismo se mogli odreči zemljane podloge, koja nam daje šansu za pobjedu, kazao je austrijski izbornik legendarni Thomas Muster.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙