FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: DEL PONTE OCJENJUJE DA NEMA PUNO NAPRETKA U SURADNJI RH S ICTY-JEM?

ZAGREB, 5. listopada 2004. (Hina) - Očekuje se da će glavna tužiteljicaICTY-ja Carla del Ponte u ponedjeljak na sastanku ministara vanjskihposlova članica EU-a u Luxemburgu reći da Hrvatska nije punonapredovala u suradnji s haaškim sudom, objavljuje BBC u emisiji nahrvatskom jeziku, pozivajući se na diplomatske izvore u Bruxellesu.
ZAGREB, 5. listopada 2004. (Hina) - Očekuje se da će glavna tužiteljica ICTY-ja Carla del Ponte u ponedjeljak na sastanku ministara vanjskih poslova članica EU-a u Luxemburgu reći da Hrvatska nije puno napredovala u suradnji s haaškim sudom, objavljuje BBC u emisiji na hrvatskom jeziku, pozivajući se na diplomatske izvore u Bruxellesu.

Najavljeno je da će se Del Ponte u ponedjeljak obratiti dužnosnicima zemalja EU-a na sastanku u Luxemburgu i odgovarati na njihova pitanja, objavljuje BBC i podsjeća da su nastupi glavne haške tužiteljice i ranije su bili praćeni spekulacijama o sadržaju izvješća, koje su korištene i kao dodatni pritisak na zemlje obuhvaćene izvješćima haškog suda.

Glasnogovonica glavne tužiteljice ICTY-ja Florence Hartmann nije htjela komentirati te navode, dodaje BBC.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙