FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DAN HRVATSKE NA SAJMU U GRAZU

ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - U okviru Jesenskog sajma u Grazukoji se održava od 2. do 10. listopada, Vlada Pokrajine Štajerske iHrvatsko-austrijska trgovinska komora, u utorak, 5. listopada,organiziraju "Dan Hrvatske".
ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - U okviru Jesenskog sajma u Grazu koji se održava od 2. do 10. listopada, Vlada Pokrajine Štajerske i Hrvatsko-austrijska trgovinska komora, u utorak, 5. listopada, organiziraju "Dan Hrvatske".

Glavna tema skupa, kako su izvjestili iz Hrvatske obrtničke komore (HOK), bit će mogućnosti obrtništva i malog poduzetništva Hrvatske u sklopu priprema za ulazak u Europsku uniju (EU).

Također će biti riječi o novim izazovima za hrvatsko poduzetništvo, mogućnostima suradnje Austrije/Štajerske i Hrvatske na području znanosti, obrazovanja i tehnologije, o poticajnim mjerama hrvatske Vlade vezane uz malo gospodarstvo, kao i kandidaturi Hrvatske za članstvom u EU.

"Dan Hrvatske" prvi je put održan 2003. godine, podsjetili su iz HOK-a, u čijoj organizaciji na ovogodišnjem sajmu sudjeluje 18 hrvatskih obrtnika. Oni će se u Grazu predstaviti proizvodima od metala, stakla, drva, keramike, tekstila itd.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙