FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LONDON: KONFERENCIJA LABURISTIČKE STRANKE

LONDON, 27. rujna 2004. (Hina) - Godišnju konferenciju vladajućebritanske Laburističke stranke, koja se održava u Brightonu, zasjenilaje iračka kriza, unatoč naporima vodstva stranke da se pozornostponovno pokuša usmjeriti na domaća pitanja, ocjenili su u ponedjeljakanalitičari.
LONDON, 27. rujna 2004. (Hina) - Godišnju konferenciju vladajuće britanske Laburističke stranke, koja se održava u Brightonu, zasjenila je iračka kriza, unatoč naporima vodstva stranke da se pozornost ponovno pokuša usmjeriti na domaća pitanja, ocjenili su u ponedjeljak analitičari.

Obraćajući se okupljenima ministar riznice Gordon Brown izjavio je kako je cilj laburista stvoriti konsenzus koji će se temeljiti na "slobodi, osjećaju odgovornosti i poštenju".

"Svi mi moramo učiniti puno više", rekao je, dodajući da "laburisti moraju revitalizirati svoj program i svoju sadašnju radikalnu politiku da bi stranka ojačala nakon sedam godina na vlasti".

Brown je kazao kako smatra da je u ovim "teškim vremenima koja su i svojevrsni test za stranku" vrlo važno poduprijeti britanskog premijera Tonyja Blaira, unatoč rivalstvu između dvojice najdominantnijih ličnosti stranke.

Blair će govor održati u utorak popodne.

Posljednjeg dana konferencije, u četvrtak, članovi stranke trebali bi se izjasniti o datumu povlačenja britanskih vojnika iz Iraka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙