FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CARNet konferencija u Zagrebu 27.-29. rujna

ZAGREB, 23. rujna 2004. (Hina) - Hrvatska akademska i istraživačkamreža-CARNet od 27. do 29. rujna organizira 6. konferenciju Internetkorisnika-CUC 2004 koja će okupiti oko 350 domaćih i inozemnihsudionika, stručnjaka i korisnika Interneta.
ZAGREB, 23. rujna 2004. (Hina) - Hrvatska akademska i istraživačka mreža-CARNet od 27. do 29. rujna organizira 6. konferenciju Internet korisnika-CUC 2004 koja će okupiti oko 350 domaćih i inozemnih sudionika, stručnjaka i korisnika Interneta.

Ta već tradicionalna korisnička konferencija ove će se godine pod nazivom "Nove granice" ("New Frontiers") održati na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva(FER), uz pokroviteljstvo Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Središnje teme CUC-a 2004. su, kako je na današnjoj konferenciji za novinare kazao Miroslav Milinović iz CARNet-a, novi mrežni servisi i tehnologije. U sklopu njih posebno će se govoriti o autentikacijskim i autorizacijskim sustavima, klasterima i gridu, multimediji te učenju na daljinu.

Na konferenciji će biti predstavljena 44 stručna autorska rada, a osim domaćih predavanja će održati i poznati inozemni predavači.

U sklopu konferencije održat će se i Web festival, kojemu je ovogodišnja tema obrazovni sadržaj. Za taj je festival prijavljeno ukupno 72 web, a žiri je odabrao 14 koji ulaze u konkurenciju za nagrade po izboru korisnika.

Sva predavanje i događanja s konferencije moći će se pratiti i putem Interneta.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙