FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi izgred u Savudrijskoj vali

SAVUDRIJA, 1. listopada 2004. (Hina) Novi izgred u Savudrijskoj validogodio se danas oko 16 sati kada je savudrijskoga ribara EcijaKocijančića slovenska policija, koja je do njegove ribarske brodicedoplovila patrolnim čamcem P-111 na jednu milju južnije od crterazgraničenja, odnosno 1,8 milija od hrvatske obale, upozorila daribari u slovenskim vodama, potvrdila je to večeras istarska policija.
SAVUDRIJA, 1. listopada 2004. (Hina) Novi izgred u Savudrijskoj vali dogodio se danas oko 16 sati kada je savudrijskoga ribara Ecija Kocijančića slovenska policija, koja je do njegove ribarske brodice doplovila patrolnim čamcem P-111 na jednu milju južnije od crte razgraničenja, odnosno 1,8 milija od hrvatske obale, upozorila da ribari u slovenskim vodama, potvrdila je to večeras istarska policija.

Savudrijski ribar o tome je obavijestio policiju u Umagu, nakon čega je hrvatski policijski patrolni čamac stigao do ribarice i ribaru pružio potpunu zaštitu, omogućivši mu da do kraja obavi ribarski posao budući da je spustio na dno mora mreže stajačice. Zatim je ribar Kocijančić u pratnji hrvatske policije oko 17 sati mirno doplovio u matičnu savudrijsku luku. Taj je događaj novinarima večeras potvrdio i potpredsjednik Ceha ribara Bujštine Danilo Latin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙