FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SPH: policajci su pokazali da je Hrvatska pravna država

ZAGREB, 23. rujna 2004. (Hina) - Sindikat policije Hrvatske (SPH)priopćio je danas da podupire djelovanje policijskih službenika prijučerašnjem izgredu slovenskih državljana na graničnom prijelazuPlovaniji jer su primjenom pravnih propisa i zakonskih ovlastipokazali da je Hrvatska pravna država.
ZAGREB, 23. rujna 2004. (Hina) - Sindikat policije Hrvatske (SPH) priopćio je danas da podupire djelovanje policijskih službenika pri jučerašnjem izgredu slovenskih državljana na graničnom prijelazu Plovaniji jer su primjenom pravnih propisa i zakonskih ovlasti pokazali da je Hrvatska pravna država.

"Sindikat policije Hrvatske podupire policijske službenike koji su djelovali u skladu sa svojim zakonskim ovlastima iz Zakona o policiji i s drugim pravnim propisima Republike Hrvatske jučer kad su primijenili svoje ovlasti i poštivali hrvatski pravni sustav prema više slovenskih državljana na hrvatsko-slovenskom graničnom prijelazu Plovaniji", stoji u priopćenju SPH.

Ističu da su "svojim djelovanjem i primjenom pravnih propisa i zakonskih ovlasti policijski službenici dostojno pokazali da je Hrvatska pravna država u kojoj nitko zbog utjecaja bilo kojih interesa, poput međunarodnih i političkih, ne može biti izuzet od odgovornosti zbog kršenja zakona i propisa Republike Hrvatske".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙