FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DC se uključuje u akciju društva "Potrošač"

OSIJEK,1. listopada(Hina) - Demokratski centar (DC) potpuno podupirenastojanja udruge "Potrošač" da se ukine telefonska pretplata i vratenezakonito naplaćene svote, pa će se sa svojim članstvom uOsječko-baranjske županije aktivno pridružiti toj akciji, rečeno je nadanašnjoj DC-ovoj konferenciji za novinare u Osijeku.
OSIJEK,1. listopada(Hina) - Demokratski centar (DC) potpuno podupire nastojanja udruge "Potrošač" da se ukine telefonska pretplata i vrate nezakonito naplaćene svote, pa će se sa svojim članstvom u Osječko-baranjske županije aktivno pridružiti toj akciji, rečeno je na današnjoj DC-ovoj konferenciji za novinare u Osijeku.

Član Predsjedništva DC-a i predsjednik Županijskog odbora stranke Miroslav Šimić istaknuo je na konferenciji za novinare kako će ovih dana na adrese svih članova DC-a stići tiskanice za punomoć kojom se ovlašćuje "Potrošač" da tuži Hrvatski telekom i državu. Potpisane punomoći bit će dostavljene toj udruzi.

Najavio kako će članovi ogranaka DC-a sutra na gradskim trgovima u Osijeku, Đakovu, Našicama, Valpovu, Belom Manastiru i Donjem Miholjcu građanima dijeliti punomoći, kako bi pridonijeli akciji "Potrošača".

"S obzirom na to da HT danas mijenja svoje ime i na to troši oko 18 milijuna eura, držimo neprihvatljivim da ta tvrtka, uz pomoć države, kao što je utvrdio i Ustavni sud u srpnju prošle godine, ukrade novac hrvatskih građana, a dio tog novca danas troši na promjenu imena te nas 'časti' raznim kazališnim i kinopredstavama", rekao je Šimić.

Dodao je kako je o akciji razgovarao s potpredsjednikom DC-a Joškom Morićem te da je vodstvu stranke predložio da tu akciju pokrene i na državnoj razini.

(Hina) xivuč yjn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙