FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministarstvo gospodarstva podupire rad slobodnih zona

ZAGREB, 25. rujna 2004. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada ipoduzetništva opovrgnulo je danas nedavnu ocjenu Udruge Hrvatskeslobodne zone da to ministarstvo nedovoljno podupire rad slobodnihzona.
ZAGREB, 25. rujna 2004. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva opovrgnulo je danas nedavnu ocjenu Udruge Hrvatske slobodne zone da to ministarstvo nedovoljno podupire rad slobodnih zona.

"U stalnom smo kontaktu s korisnicima slobodnih zona i zajednički iznalazimo najbolja rješenja za teškoće u poslovanju", stoji u priopćenju Ministarstva gospodarstva.

Dodaje se kako su predstavnici Ministarstva bili na sjednici te udruge, gdje su potvrdili da Ministarstvo radi kako bi zakonski riješilo glavne probleme, tj. pronašlo i ugradilo nova, kvalitetnija rješenja.

To je ponovljeno i na nedavnom sastanku s vodstvom Udruge, ali, isto tako, tom je prilikom rečeno da postoje i zahtjevi Europske komisije glede carinskih postupaka ugrađenih u sadašnji Zakon o slobodnim zonama, te da će ih kao takve biti teško mijenjati, stoji u priopćenju.

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva ističe kako podupire rad slobodnih zona, te da će to činiti i ubuduće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙