FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MESIĆ PRIMIO IZASLANSTVO ZNANSTVENOG DRUŠTVA EKONOMISTA

ZAGREB, 9. rujna 2004. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićprimio je danas izaslanstvo Znanstvenog društva ekonomista, na čelu spredsjednikom Slavkom Kulićem, koje ga je izvijestilo o svome statutu,načinu organizacije te aktivnostima društva, priopćeno je izPredsjednikova ureda.
ZAGREB, 9. rujna 2004. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je danas izaslanstvo Znanstvenog društva ekonomista, na čelu s predsjednikom Slavkom Kulićem, koje ga je izvijestilo o svome statutu, načinu organizacije te aktivnostima društva, priopćeno je iz Predsjednikova ureda.

Izaslanstvo je upoznalo Predsjednika sa svojim pogledima na trenutačno stanje u gospodarstvu te izrazili potrebu za stvaranjem nove razvojne strategije hrvatskog gospodarstva na konceptu otvorenog i izvozno usmjerenog gospodarstva.

Također, izrazili su svoje mišljenje o potrebi obnove hrvatske industrije temeljene na novim tehnologijama, također izvozno usmjerene.

Izaslanstvo Znanstvenog društva ekonomista upoznalo je predsjednika Mesića sa svojim budućim aktivnostima u analiziranju stanja i uloge države u obnovi poljoprivrede kao i osmišljavanju novog modela privatizacije.

Izrazili su namjeru da svojim stavovima upoznaju i druge državne institucije kako bi dali svoj doprinos pokretanju rasta gospodarstva, stoji u priopćenju iz Predsjednikova ureda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙