FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić primio Zakladu za promicanje gospodarstva

ZAGREB, 16. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Stjepan Mesić primio jedanas izaslanstvo Zaklade za promicanje gospodarskih interesa koje gaje izvijestilo o svojim aktivnostima u promicanju interesa hrvatskogagospodarstva, posebno u sektoru maloga i srednjeg poduzetništva.
ZAGREB, 16. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Stjepan Mesić primio je danas izaslanstvo Zaklade za promicanje gospodarskih interesa koje ga je izvijestilo o svojim aktivnostima u promicanju interesa hrvatskoga gospodarstva, posebno u sektoru maloga i srednjeg poduzetništva.

Rekli su kako uskoro planiraju početi intenzivne aktivnosti lobiranja za hrvatsko gospodarstvo pri institucijama Europske unije. Dodali su kako je njihov cilj stvaranje pretpostavki za korištenje pretpristupnih fondova EU od strane hrvatskih gospodarstvenika, stoji u priopćenju iz Ureda Predsjednika.

Predstavnici Zaklade ocijenili su da je potrebno pojačati promoviranje proizvodnje i izvoza, a izrazili su i zabrinutost zbog ponovne pojave nelikvidnosti u Hrvatskoj.

U sastavu izaslanstva su bili: predsjednik Konfederacije hrvatske industrije i poduzetnika Ivan Paradžik, upravitelj Zaklade za promicanje gospodarskih interesa Željko Ivančević, te član Izvršnog odbora Konfederacije Hrvatske industrije i poduzetnika Dragan Đukanović.

Uz Predsjednika je bio savjetnik za gospodarstvo Dubravko Radošević i njegova pomoćnica Helena Kosanić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙