FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: U OBNOVU 20 KOLODVORA ULOŽENO OSAM MILIJUNA KUNA

NAŠICE, 29. rujna 2004. (Hina) - Hrvatske željeznice dosad su u obnovui uređenje 20 kolodvora uložile više od osam milijuna kuna, a u skloputih ulaganja danas je simbolično otvoren preuređeni Željezničkikolodvor Našice u Markovcu Našičkom.
NAŠICE, 29. rujna 2004. (Hina) - Hrvatske željeznice dosad su u obnovu i uređenje 20 kolodvora uložile više od osam milijuna kuna, a u sklopu tih ulaganja danas je simbolično otvoren preuređeni Željeznički kolodvor Našice u Markovcu Našičkom.

Radovi na uređivanju kolodvora dio su strateškoga cilja HŽ-a - vratiti putnike željezničkom prijevozu, rekao je predsjednik uprave Hrvatskih željeznica Tomislav Josip Mlinarić otvarajući preuređeni našički željeznički kolodvor, za čije je uređenje utrošeno 330 tisuća kuna.

Mlinarić je danas bio i u “Nexe Grupi” radi dogovora oko industrijskog kolosijeka za tvrtku Našicecement. Taj projekt smatra vrlo važnim za HŽ, jer će po nekim naznakama za teretni željeznički promet značiti oko pola milijuna tona robe godišnje.

Željeznica je dala svoj prijedlog za četverogodišnje razdoblje, prema kojem bi realizacija industrijskog kolosijeka bila u sljedeće dvije godine, najavio je čelni čovjek HŽ-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙