FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: USKORO REZERVIRANJE SJEDIŠTA PREKO INTERNETA

ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Hrvatske željeznice (HŽ) od danas imajuredizajnirane i sadržajno obogaćene internetske stranice na starojadresi www.hznet.hr, na kojoj, kako najavljuju, uskoro planirajuuvesti i uslugu rezerviranja sjedišta preko Interneta.
ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Hrvatske željeznice (HŽ) od danas imaju redizajnirane i sadržajno obogaćene internetske stranice na staroj adresi www.hznet.hr, na kojoj, kako najavljuju, uskoro planiraju uvesti i uslugu rezerviranja sjedišta preko Interneta.

Stranice su i na engleskom i njemačkom jeziku u nešto skraćenom obliku, izvijestili su danas iz HŽ-a.

Dizajn stranica usklađen je s novim vizualnim standardima Hrvatskih željeznica, a izradile su ga dizajnerice HŽ-ova Korporativnog marketinga. Realizaciju i tehničku potporu pruža HŽ-Informatika, a svi tekstualni i vizualni sadržaji uređuju se u Službi za odnose s javnošću.

Posjetiteljima HŽ-ovih internetskih stranica ponuđen je veći broj korisnih informacija o uslugama u unutarnjem i međunarodnom prijevozu putnika i tereta, jer su, kažu u HŽ-u, najtraženiji podatci upravo o voznom redu vlakova.

Tu su i panoramski prikazi unutrašnjosti HŽ-ovih vagona i vlakova, link Veze s inozemstvom u pretincu Putnički prijevoz koji nudi putnicima informacije o željezničkim vezama do gradova izvan granica Hrvatske, svakodnevne obavijesti o posebnim ponudama, o radovima na prugama, izletničkim vlakovima i drugo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙