FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HRVATSKE TVRTKE NASTUPAJU NA BERLINSKOM INNOTRANSU 2004.

ZAGREB, 2. rujna 2004. (Hina) - Na berlinskom međunarodnom sajmutransportne tehnologije InnoTrans 2004. nastupit će i izlagači izHrvatske i to Hrvatske željeznice (HŽ), Tvornica željezničkih vozilagredelj, Altpro i Končar, a HŽ će po prvi put predstaviti i dvamodernizirana vagona, kazali su u danas u HŽ-u.
ZAGREB, 2. rujna 2004. (Hina) - Na berlinskom međunarodnom sajmu transportne tehnologije InnoTrans 2004. nastupit će i izlagači iz Hrvatske i to Hrvatske željeznice (HŽ), Tvornica željezničkih vozila gredelj, Altpro i Končar, a HŽ će po prvi put predstaviti i dva modernizirana vagona, kazali su u danas u HŽ-u.

Na sajmu, koji se održava od 21. do 24. rujna, ove će godine izlagati više od tisuću izlagača iz 34 zemlje.

Hrvatski izlagači predstavit će se na na velikom zajedničkom štandu Hrvatske gospodarske komore.

HŽ će prvi put, osim prisustvom na štandu, predstaviti i izlaganjem svojih dvaju vagona moderniziranih u TŽV-u Gredelj i to vagonom za spavanje WL i vagonom drugog razreda s odjeljcima.

Na sajmu će se održati i niz popratnih stručnih skupova te sastanak na vrhu (summit) o željeznici koji će okupiti ministre i predstavnike ministarstava prometa zemalja središnje i istočne Europe, te Azije i predsjednike uprava željezničkih poduzeća iz tih zemalja.

Osobiti naglasak sajma ove godine je na željezničkom prometu, a na dva kilometra tračnica vanjskog izložbenog prostora bit će izložen čitav niz željezničkih vozila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙