FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ESB: DEPOZITI GRAĐANA POVEĆANI 20 POSTO

RIJEKA, 29. rujna 2004. (Hina) - Depoziti građana u Erste &Steiermarkische banci potkraj kolovoza ove godine iznosili su 8,26milijardi kuna, što je u odnosu na isto vrijeme prošle godinepovećanje od 20 posto, kazao je danas na susretu s novinarima DirektorSektora građanstva ESB-a Zdenko Matak.
RIJEKA, 29. rujna 2004. (Hina) - Depoziti građana u Erste & Steiermarkische banci potkraj kolovoza ove godine iznosili su 8,26 milijardi kuna, što je u odnosu na isto vrijeme prošle godine povećanje od 20 posto, kazao je danas na susretu s novinarima Direktor Sektora građanstva ESB-a Zdenko Matak.

U Regionalnoj direkciji Rijeka potkraj kolovoza bilo je 3,72 milijarde kuna pologa građana ili 310 milijuna kuna više nego u istom razdoblju prošle godine.

Predstavnici ESB-a predstavili su danas u Rijeci ponudu oročene štednje za građane, odnosno novi proizvod Aktivne štednje.

Aktivna štednja omogućava višekratne uplate štednje na isti račun te ostvarivanje posebne fiksne premije u iznosima do 20 posto na iznos ukupno obračunate kamate na štednju. Građani mogu uplate obavljati u skladu sa svojim željama i potrebama, a štednja se može ugovoriti u kunama, u kunama s valutnom klauzulom uz američki dolar, uz euro, uz švicarski franak ili u eurima, američkim dolarima ili švicarskim francima.

Iz ESB ističu da je ta banka od početka kolovoza do 27. rujna ove godine putem novog modela Aktivne štednje sklopila ugovore o štednji od 79,47 milijuna kuna. Na području Regionalne direkcije Rijeka u istom je razdoblju ugovoreno 43,02 milijuna kuna Aktivne štednje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙