FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RBA: 15 MILIJUNA KUNA ZA KAPITALNE PROJEKTE IVANIĆ GRADA

IVANIĆ GRAD, 23. rujna 2004. (Hina) - Gradonačelnik Ivanić Grada BorisKovačić i direktor podružnice Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA)Danijel Luković potpisali su danas Ugovor o dugoročnom kredituvrijednom 15,32 milijuna kuna, namijenjenom financiranju kapitalnihprojekata u Ivanić Gradu.
IVANIĆ GRAD, 23. rujna 2004. (Hina) - Gradonačelnik Ivanić Grada Boris Kovačić i direktor podružnice Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) Danijel Luković potpisali su danas Ugovor o dugoročnom kreditu vrijednom 15,32 milijuna kuna, namijenjenom financiranju kapitalnih projekata u Ivanić Gradu.

Kredit je odobren uz vrlo kamatnu stopu od svega 1,8 postotnih poena na tromjesečni EURIBOR, rok otplate od 10 godina u tromjesečnim obrocima, završno do 1. rujna 2016. godine. Grad Ivanić Grad je izabrao banku na javnom nadmetanju.

Sredstvima kredita financirat će se kapitalni projekti na području Ivanić Grada u ovoj i idućoj godini - izgradnja školsko-športske dvorane uz osnovnu školu “Stjepan Basariček” na Žeravincu, izgradnja kolektora te izgradnja magistralnog vodovoda Šumećani. Sredstva će se iskoristiti i za obnovu Omladinske i Vukovarske ulice u Ivanić Gradu te izgradnju vodovoda i plinovoda područja Jalševec-Opatinec-Tarno.

Gradonačelnik Kovačić istaknuo je značaj ugovora za Ivanić Grad i njegovih 14.600 stanovnika jer će se tim sredstvima riješiti mnoga otvorena pitanja šireg gradskog područja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙