FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POČINJE SPAJANJE NOVE I DUBROVAČKE BANKE

ZADAR/DUBROVNIK, 29. rujna 2004. (Hina) -Pravno i operativno spajanjeNove i Dubrovačke banke obavit će se tijekom predstojećeg vikenda od1. do 3. listopada, zbog čega će poslovnice Dubrovačke banke bitizatvorene za poslovanje u petak i subotu, 1. i 2. listopada, aposlovnice Nove banke u subotu 2. listopada.
ZADAR/DUBROVNIK, 29. rujna 2004. (Hina) -Pravno i operativno spajanje Nove i Dubrovačke banke obavit će se tijekom predstojećeg vikenda od 1. do 3. listopada, zbog čega će poslovnice Dubrovačke banke biti zatvorene za poslovanje u petak i subotu, 1. i 2. listopada, a poslovnice Nove banke u subotu 2. listopada.

Pravno pripajanje obavit će se 1. listopada, a objedinjavanje informatičkog sustava dviju banaka tijekom vikenda od 1. do 3. listopada, objavili su danas iz Nove banke.

Spojena banka nastavit će s radom pod imenom i zaštitnim znakom Nove banke, koja postaje pravnim sljednikom Dubrovačke banke. Ta će banka po veličini biti sedma banka na hrvatskom bankarskom tržištu, s aktivom od oko 8 milijardi kuna i 1100 zaposlenih, navodi se u obavijesti.

Od ponedjeljka, 4. listopada klijenti će moći koristiti sve poslovnice, usluge i bankomate dotad dviju banaka, odnosno Nove banke iz koje najavljuju nastavak strateške orijentacije na podršci razvoju regija u kojima djeluje.

U prvih osam mjeseci ove godine, naglašavaju, grupa je ostvarila dobit od 60 milijuna kuna, čime je premašen zacrtani poslovni plan. Očekuju da će primjena jedinstvene platforme povećati operativnu učinkovitost, smanjiti troškove i omogućiti povećanje raznovrsnosti ponude proizvoda i usluga.

Tim spajanjem zaokružuje se spajanje četiriju regionalnih banaka na hrvatskom tržištu, započeto 2002., odnosno Dalmatinske, Istarske, Sisačke i Dubrovačke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙