FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

radoš: libra, ls i hns ujedinjeni za jači liberalni centar

VODICE, 26. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Libre Jozo Radoš rekao jekako Vijeće te stranke načelno podupire ujedinjenje Libre, LS-a iHNS-a, te da bi nova stranka svojim programom, imenom i znakovljemtrebala jačati i učvršćivati građanski i liberalni centar i takospriječiti štetnu bipolarizaciju Hrvatske.
VODICE, 26. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Libre Jozo Radoš rekao je kako Vijeće te stranke načelno podupire ujedinjenje Libre, LS-a i HNS-a, te da bi nova stranka svojim programom, imenom i znakovljem trebala jačati i učvršćivati građanski i liberalni centar i tako spriječiti štetnu bipolarizaciju Hrvatske.

Na temelju rezultata pregovora i sporazuma o ujedinjenju triju stranaka, prijedlog konačne odluke donijet će Vijeće Libre, a nakon što to učine i središnjice ostalih dviju stranaka, trebao bi slijediti sabor ujedinjenja, rekao je Radoš na konferenciji za novinare.

"Apsolutno sam siguran da će na lokalnim izborima u velikoj većini gradova i općina u Hrvatskoj pobijediti koalicija. To pokazuju sva ispitivanja javnog mišljenja, a i logika politike je takva. Potpora današnjoj hrvatskoj Vladi u proteklih je deset mjeseci pala za gotovo 30 posto", ustvrdio je Radoš.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙