FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SPLIT: za predsjednika županijskoga ls-a ponovno izabran branko radačić

SPLIT, 25. rujna 2004. (Hina) - Na redovitoj izbornoj skupštinisplitsko-dalmatinske Županijske organizacije Liberalne stranke (LS) zapredsjednika je ponovno izabran dosadašnji predsjednik Branko Radačić,za kojega su glasovala 42 od 53 izaslanika.
SPLIT, 25. rujna 2004. (Hina) - Na redovitoj izbornoj skupštini splitsko-dalmatinske Županijske organizacije Liberalne stranke (LS) za predsjednika je ponovno izabran dosadašnji predsjednik Branko Radačić, za kojega su glasovala 42 od 53 izaslanika.

Na izbornoj je skupštini kao gost trebao biti i potpredsjednik LS-a Zlatko Kramarić, ali se ispričao neodgodivim gradonačelničkim i stranačkim obvezama u Osijeku.

Kao glavne zadaće LS-a u idućem razdoblju Branko Radačić je istaknuo pripreme za lokalne izbore, te s tim u vezi razgovore o koaliciji i udruživanju, to jest modalitetima suradnje liberalnih stranaka LS-a i Libre te HNS-a.

No, rekao je kako ima određenih dvojbi o tome kako cijeli postupak dovršiti a da sve bude u skladu s očekivanjima članstva, statutom i odlukama najviših tijela stranke.

Radačić je zamjerio nekim vodećim ljudima HNS-a "na izjavama u posljednje vrijeme koje nisu na tragu dosadašnjih dogovora o suradnji", što, dodao je, zbunjuje članove LS-a.

"Apsolutno sam za razgovore i sva rješenja koja će jamčiti opstanak autentične liberalne opcije, ali sam protiv pristupa koji narušava dostojanstvo Liberane stranke i njezinih članova", poručio je Radačić i pohvalio suradnju LS-a s HNS-om i Librom na županijskoj razini, te, kako je rekao, "ohrabrujuće signale koji stižu iz SDP-a i HSS-a".

Skupština je izabrala i novo Predsjedništvo splitsko-dalmatinskoga Županijskog LS-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙