FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: HNS, LS I LIBRA potpisali koalicijski sporazum

RIJEKA,23. rujna 2004.(Hina) - Hrvatska narodna stranka, Liberalnastranka i Libra na razini Primorsko-goranske županije i grada Rijekeizići će na iduće lokalne izbore u koaliciji, o čemu je jučer potpisansporazum, izvijestili su predstavnici tih političkih stranaka nadanašnjoj konferenciji za novinstvo.
RIJEKA,23. rujna 2004.(Hina) - Hrvatska narodna stranka, Liberalna stranka i Libra na razini Primorsko-goranske županije i grada Rijeke izići će na iduće lokalne izbore u koaliciji, o čemu je jučer potpisan sporazum, izvijestili su predstavnici tih političkih stranaka na današnjoj konferenciji za novinstvo.

Dogovoreno je da te tri stranke definiraju zajedničke programske osnove za nastup na lokalnim izborima te će zbog toga oformiti zajedničko programsko i operativno tijelo.

Navedeno je da ta koalicija ostaje otvorena za suradnju i pregovore s potencijalnim političkim partnerima. To su, rečeno je, SDP, HSS, Hrvatska stranka umirovljenika, regionalne stranke, stranke zelenih ili druge stranke slične orijentacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙