FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TERZIĆ O ODNOSIMA BIH I HRVATSKE

MOSTAR, , 25. rujna 2004. (Hina) - Predsjedatelj Vijeća ministara BiHAdnan Terzić izjavio je za subotnji broj bosansko-hercegovačkogizdanja Slobodne Dalmacije da je s hrvatskim premijerom Ivom Sanaderomdogovorio susret u listopadu kako bi zajednički pripremili službeniposjet Vijeća ministara BiH Hrvatskoj.
MOSTAR, , 25. rujna 2004. (Hina) - Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Adnan Terzić izjavio je za subotnji broj bosansko-hercegovačkog izdanja Slobodne Dalmacije da je s hrvatskim premijerom Ivom Sanaderom dogovorio susret u listopadu kako bi zajednički pripremili službeni posjet Vijeća ministara BiH Hrvatskoj.

Terzić je rekao da će sa Sanaderom razgovarati "o tome u kojem smjeru ide suradnja BiH i Hrvatske".

"Vidjet ćemo koja su nam otvorena pitanja, što mislimo o tim pitanjima, te postoji li način da ih što prije riješimo", dodao je Terzić, ne preciziravši na koja otvorena pitanja u odnosima između BiH i Hrvatske misli. Na novinarsko pitanje što se dogodilo s dogovorom s prijašnjom hrvatskom Vladom Ivice Račana, Terzić je kazao: "Aktivnosti koje smo imali s prošlom Vladom zaustavljene su zbog toga što je fokus zanimanja sadašnje hrvatske Vlade, ali i ukupne hrvatske javnosti, bio usmjeren na dobivanje avisa za Europsku uniju".

U tom kontekstu Terzić je kazao, da je za Bosnu i Hercegovinu "jako dobro što je Hrvatska dobila avis, i da što prije postane članica Europske unije, kako bi europski standardi što prije došli na našu najdužu granicu koju imamo".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙