FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PROMIJENJENA UPRAVA LURE

ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka prehrambena industrija Luradobila je novu upravu, a novi je predsjednik uprave te tvrtke GordanRadin koji će na tom mjestu zamijeniti Željka Perića.
ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka prehrambena industrija Lura dobila je novu upravu, a novi je predsjednik uprave te tvrtke Gordan Radin koji će na tom mjestu zamijeniti Željka Perića.

Nadzorni odbor Lure na jučerašnjoj je sjednici donio odluku o sporazumnom razrješenju Željka Perića, Borisa Teškog i Ivana Kličeka s funkcija predsjednika, odnosno članova Uprave Lure, izvjestili su iz te kompanije.

U novu dvočlanu Upravu imenovani su Gordan Radin, dosadašnji direktor Pravnih poslova kao predsjednik i Ivan Kliček kao član.

Gordan Radin u Luru je došao iz državne uprave prije pet godina. U proteklom razdoblju Lurine ekspanzije na nova tržišta i poslovna područja sudjelovao je u nizu ključnih projekata akvizicija i integracija novih kompanija. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu te se između ostalog stručno usavršavao u SAD na Pittsburgh University of Pittsburgh, School of Law.

U Luri će od 4. listopada na mjestu izvršnog direktora za operativno upravljanje biti Bruno Filipi, koji u Luru dolazi s pozicije glavnog direktora i predsjednika Uprave Coca-Cola Beverages Hrvatska.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙