FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: uhićeni preprodavači droge

PULA, , 24. rujna 2004. (Hina) - Zbog osnovane sumnje da su počinilikažnjivo djelo udruživanja radi preprodaje opojnih droga djelatniciPolicijske uprave istarske uhitili su 39-godišnju Puljanku D. R. i27-godišnjeg M. D. iz Svetog Lovreća.
PULA, , 24. rujna 2004. (Hina) - Zbog osnovane sumnje da su počinili kažnjivo djelo udruživanja radi preprodaje opojnih droga djelatnici Policijske uprave istarske uhitili su 39-godišnju Puljanku D. R. i 27-godišnjeg M. D. iz Svetog Lovreća.

Na izvanrednoj konferenciji za novinare u PU istarskoj voditelj Odjela za kriminalitet droga Mile Orešković izvijestio je da su uspješnom policijskom akcijom u stanu uhićene zaplijenjena 634 grama heroina, 37.000 kuna, te 13.685 eura.

Pretražujući dva stana uhićene Puljanke, policija je u jednom stanu pronašla 634 grama heroina od kojih je 127 grama bilo namijenjeno prodaji i pomiješano s dječjom hranom u prahu. U drugom stanu policija je pronašla tri paketića po 25 grama dječje hrane u prahu.

Uhićenici su od prije poznati policiji po sličnim kaznenim djelima, a tijekom dana bit će privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Puli.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙