FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: UHIĆEN PREPRODAVAČ HEROINA I HEPTANONA

ZAGREB, 13. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je46-godišnjeg preprodavača droge, a u njegovom stanu i dvorištupronađeno je više od 60 grama heroina i 173 tablete heptanona.
ZAGREB, 13. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je 46-godišnjeg preprodavača droge, a u njegovom stanu i dvorištu pronađeno je više od 60 grama heroina i 173 tablete heptanona.

Policija nije otkrila identitet uhićenog preprodavača, no izvijestila je da je riječ o osobi koja je već deset puta prijavljena zbog zluporabe opojnih droga, a evidentirana je i zbog nekoliko imovinskih kaznenih djela.

Uhićenju 46-preprodavača prethodilo je uhićenje jednog njegovog kupca, 25-godišnjaka kojeg je policija u petak poslijepodne legitimirala u tramvaju, a potom privela u postaju. Mladić je, kako tvrde u policiji, iz torbice koju je nosio oko pojasa dragovoljno izručio paketiće s pola grama heroin i oko dva grama smrvljenih tableta heptanon, a policiji je rekao da je heroin kupio od 46-godišnjeg preprodavača.

Dva sata kasnije preprodavač je uhićen. U džepu njegovih hlača pronađena su četiri paketića s manjim količinama heroina, a u stanu plastična kutijica s oko 13 grama heroina, staklena čaša s oko 50 grama heroina te 173 originalno zapakiranih tableta heptanona. Pronađena je i digitalna vaga te više kutijica i drugih predmeta na kojima je bilo tragova droge, a u dvorištu, na betonskom postolju stupa iza prozora stana, vrećica s devet manjih paketića s tragovima heroina.

Osumnjičeni preprodavač i 25-godišnji kupac kazneno su prijavljeni zbog zlouporabe opojnih droga, a preprodavač je priveden u Istražni centar Županijskog suda. Protiv obojice policija je najavila i prekršajne prijave zbog kršenja Zakona o suzbijanju zloporabe opojnih droga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙