FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SEDMERO PRIVEDENO ZBOG 0,2 GRAMA KOKAINA I ODBAČENOG PIŠTOLJA

ZAGREB, 23. rujna 2004. (Hina) - Zbog sumnje da su počinili kaznenodjelo zlouporabe droga policija je u Zaprešiću privela čak petmuškaraca i dvije žene, iako je prilikom uhićenja pronađeno samo 0,2grama kokaina, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 23. rujna 2004. (Hina) - Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe droga policija je u Zaprešiću privela čak pet muškaraca i dvije žene, iako je prilikom uhićenja pronađeno samo 0,2 grama kokaina, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Skupina je uhićena jučer ujutro oko 7,25 sati u jednoj stambenoj zgradi u Zaprešiću, a policija tvrdi da im je 0,2 grama kokaina tom prilikom "dragovoljno predao" 45-godišnji muškarac. Osim droge muškarac je "predao" i plastičnu cjevčicu, tzv. šmrkalicu s tragovima kokaina.

Pri uhićenju drugi je muškarac, star 43 godine, kroz prozor na livadu ispred zgrade bacio pištolj za koji nije imao dozvolu, no policajci su to vidjeli i oružje zaplijenili.

Nedugo zatim policija je pretražila stan muškarca kod koga je pronađen kokain te automobile dvojice uhićenih 33-godišnjaka. U automobilima su nađena još dva pištolja marki Beretta i Walter, dok je u stanu 45-godišnjaka pronađeno tek nešto više od grama kokaina te razni pribor za konzumiranje droga.

Uhićenje sedam osoba okončano je jednom kaznenom prijavom zbog posjedovanja droge protiv 45-godišnjaka, dok su još trojica muškaraca prekršajno prijavljeni zbog držanja oružja.

Nakon kriminalističke obrade uhićeni su pušteni na slobodu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙