FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

zagreb: ZAPLIJENJENA VEĆA KOLIČINA DROGE

ZAGREB, 18. rujna 2004. (Hina) - Djelatnici Odjela kriminaliteta drogajučer su proveli kriminalističku obradu nad tri 22-godišnja hrvatskadržavljana, tijekom koje su zaplijenili 7914 tableta droge ecstasy,72,5 grama amfetamina i 7 grama marihuane, te digitalnu vagu zaprecizno mjerenje, izvijestila je danas zagrebačka policija.
ZAGREB, 18. rujna 2004. (Hina) - Djelatnici Odjela kriminaliteta droga jučer su proveli kriminalističku obradu nad tri 22-godišnja hrvatska državljana, tijekom koje su zaplijenili 7914 tableta droge ecstasy, 72,5 grama amfetamina i 7 grama marihuane, te digitalnu vagu za precizno mjerenje, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Voditelj tog Odjela kriminaliteta droga Zoran Babić kazao je da su djelatnici njegovog odjela raspolagali saznanjima kako jedan od prijavljenih mladića prodaje ecstasy i amfetamin na području zagrebačke Donje Kustošije, gdje i stanuje.

Tijekom izvidnih mjera, 16. rujna, kod jednog od mladića pronađen je paketić sa 1,5 grama amfetamina.

Utvrđeno je kako je drogu kupio od drugog mladića u čijoj je kući u dvorišnim "boksovima" za zečeve pronađeno 236 tableta ecstasyja i 71 gram amfetamina, pakiranih u više paketića. Daljnjom obradom utvrđeno je da je on drogu kupovao od trećeg mladića, kod kojega je, pretragom njegove kuće, pronađeno 7687 tableta ecstasyja, paketić sa 7 grama marihuane i digitalna vaga za precizno mjerenje.

Dvojica mladića kod kojih je pronađena veća količina droge, uz kaznenu prijavu, su i uhićeni i privedeni istražnom sucu, dok je protiv trećeg podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela zlouporaba opojnih droga.

Mladići nisu do sada evidentirani kao počinitelji kaznenih djela, a vrijednost zapljenjene droge iznosi više od 200 tisuća kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙