FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTVOREN PRVI NABAVNI CENTAR RIJEČKE TRGOVAČKE ZADRUGE

KUKULJANOVO, 16. rujna 2004. (Hina) - Prvi hrvatski centar zazajedničke i povoljnije nabavke, skladištenje, prodaju idistribuiranje roba za obrtnike, male i srednje poduzetnike, koji jeosnovala riječka Trgovačka zadruga Napredak, otvoren je danasKukuljanovu nedaleko Rijeke.
KUKULJANOVO, 16. rujna 2004. (Hina) - Prvi hrvatski centar za zajedničke i povoljnije nabavke, skladištenje, prodaju i distribuiranje roba za obrtnike, male i srednje poduzetnike, koji je osnovala riječka Trgovačka zadruga Napredak, otvoren je danas Kukuljanovu nedaleko Rijeke.

U skladištu od 1050 četvornih metara robu, pretežito prehrambene proizvode, moći će zajednički nabavljati, skladištiti i distribuirati oko 150 članova te trgovačke zadruge.

Po riječima predsjednika Uprave Napretka Ljube Radović, cilj nedavno osnovane Zadruge te otvaranje novoga centra je stvaranje uvjeta u kojima bi obrtnici, uglavnom mali trgovci te mali i srednji poduzetnici i proizvođači hrane i pića, mogli robu nabavljati i plasirati po jednakim uvjetima kao i veliki trgovački centri, kroz njihov zajednički pristup dobavljačima.

Konačni je cilj kupcima omogućiti da u malim trgovačkim radnjama u blizini mjesta stanovanja mogu nabaviti proizvode po cijenama istima kao u velikim prodajnim centrima, kazao je Radović. Istaknuo je da će Zadruga nastojati pridonijeti povezivanju domaćih proizvođača hrane, primjerice iz Slavonije s trgovcima uz obalu.

Najavljeno je da će Trgovačka zadruga Napredak uskoro nastaviti aktivnosti na stvaranju mreže sličnih centara u cijeloj Hrvatskoj. U tom smislu obavljaju se pripreme na Rabu, u Grubišnom polju, Zadru, Splitu, Osijeku i Istri.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙