FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KONFERENCIJA OESS-a O SIGURNOSTI UPRAVLJANJA GRANICAMA

BEČ, 8. rujna 2004. (Hina) - Sigurnost upravljanja granicama bila jetema konferencije Organizacije za europsku sigurnost i suradnju OESS-ai Ureda Ujedinjenih naroda za sprječavanje kriminala i zloporabu droga(UNODC), koja je u srijedu završena u Beču. U raspravi o sigurnostiupravljanja granicama sudjelovali su stručnjaci iz raznih međunarodnihorganizacija -Interpola, UNHCR-a i drugih.
BEČ, 8. rujna 2004. (Hina) - Sigurnost upravljanja granicama bila je tema konferencije Organizacije za europsku sigurnost i suradnju OESS-a i Ureda Ujedinjenih naroda za sprječavanje kriminala i zloporabu droga (UNODC), koja je u srijedu završena u Beču. U raspravi o sigurnosti upravljanja granicama sudjelovali su stručnjaci iz raznih međunarodnih organizacija -Interpola, UNHCR-a i drugih.

Otvarajući taj Međunardoni skup direktor Centra za sprječavanje sukoba (CPC) OESS-a, veleposlanik Lamberto Zannier naglasio je važnost učinkovitog upravljanja granicama i njihove zaštite na području OESS-a radi sprječavanja svih oblika organiziranog kriminala i terorizma.

Sudionici Konferencije izrazili su sućut obiteljima poginulih u Beslanu i ruskom narodu te osudili nasilje u beslanskoj školi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙