FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DVOJICA UHIĆENA ZBOG PREBACIVANJA OSOBA PREKO GRANICE

ZAGREB, 22. rujna 2004. (Hina) - Policija je uhitila i predalaistražnom sucu dvojicu muškaraca osumnjičenih da su u Slovenijuilegalno pokušali prebaciti dvojicu Albanaca i jednog državljaninaMakedonije, izvijestila je danas policija.
ZAGREB, 22. rujna 2004. (Hina) - Policija je uhitila i predala istražnom sucu dvojicu muškaraca osumnjičenih da su u Sloveniju ilegalno pokušali prebaciti dvojicu Albanaca i jednog državljanina Makedonije, izvijestila je danas policija.

Policija nije otkrila identitet uhićenih navodeći da se radi o hrvatskim državljanima starim 27 i 20 godina, albanske nacionalnosti.

Zajedno sa strancima koje su pokušali prevesti preko granice oni su uhićeni u mjestu Samoborski otok, odakle su pješice namjeravali priječi u Sloveniju. U policiji tvrde da su strance ranije dočekali na zagrebačkom Autobusnom kolodvoru odakle su ih svojim automobilom za naknadu od 500 eura preveli do granice.

No, dok su pokušavali preći granicu primjetili su ih policajci koji su ih nakon legitimiranja uhitili.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu za protuzakonito prebacivanje osoba preko državne granice dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, dok je protiv državljana Albanije i Makedonije podnesena prekršajna prijava Prekršajnom sudu u Samoboru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙