FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BJEŽEĆI OD POLICIJE POKUŠAO SAŽVAKATI VREĆICU HEROINA

ZAGREB, 22. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka policija sinoć je uhitila21-godišnjeg mladića, koji je prilikom legitimiranja, pokušaosažvakati paketić heroina i pobjeći, izvijestila je danas policija.
ZAGREB, 22. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka policija sinoć je uhitila 21-godišnjeg mladića, koji je prilikom legitimiranja, pokušao sažvakati paketić heroina i pobjeći, izvijestila je danas policija.

Žvačući drogu 21-godišnji M. J. se otrovao heroinom, pa je nakon uhićenja zadržan na liječenju u bolnici Sestara milosrdnica.

Policajci su mladića pokušali legitimirati sinoć oko 21,30 sati, na stubištu zgrade na zagrebačkom Jarunu. Ugledavši policiju on je u usta stavio plastičnu vrećicu s drogom i počeo bježati stepeništem. No, ubrzo je sustignut i uhićen, a policija tvrdi da je pritom pružao otpor, zbog čega su, kako kažu, bili prisiljeni upotrijebiti "sredstva prinude".

Vidjevši da je pod utjecajem droge policajci su mladića odveli u bolnicu, gdje će ostati dok se ne oporavi. Liječnici su utvrdili i da je prilikom uhićenja mladić zadobio nekoliko ogrebotina.

Kako bježeći od policije mladić nije progutao cijeli sadržaj vrećice s drogom na stubištu je pronađeno oko 4,2 grama heroina, kažu u policiji, dodajući da će kriminalističku obradu nad uhićenim nastaviti nakon njegova liječenja.

Osim zlouporabe droge policija ga tereti i za sprečavanje policajaca u "obavljanju službene radnje".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙